Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlenen programda, yaşlı bireylerin toplumdaki yeri ve taşıdıkları değer bir kez daha hatırlatıldı. Etkinlikte büyüklerin tecrübe ve birikimlerinin gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekildi. Program çerçevesinde huzurevi sakinlerine yönelik çeşitli ikramlarda bulunulurken, yaşlı bireylerin yalnız olmadıklarının hissettirilmesi ve sosyal hayata daha aktif katılımlarının desteklenmesi gerektiği vurgulandı. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan değerlendirmelerde yaşlılara yönelik sevgi, saygı ve vefa duygularının sadece belirli gün ve haftalarla sınırlı kalmaması gerektiği ifade eden Sultanhisar Kaymakamı Ali Ekber Ateş yaşlı bireylerin hayat tecrübeleriyle toplumun önemli bir parçası olduğu belirtilerek, onların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların önemine dikkat çekti. Program, fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Sultanhisar’da Yaşlılara Saygı Haftası programı düzenlendi
Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Sultanhisar Huzurevi’nde program düzenlenirken, Kaymakam Ali Ekber Ateş yaşlı bireylerle ile bir araya geldi.
Yayınlanma :
26.03.2026 02:09
Güncelleme :
26.03.2026 02:09
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: