Sultanhisar ilçesine bağlı kırsal Güvendik Mahallesinde bulunan Malgaç Çayı üzerinde kurulu Güvendik Göleti, son yağışlarla birlikte tam doluluğuna ulaştı. Göletteki fazla suyun tahliye dildiği savaktan gürül gürül akan sular izleyenleri mutlu etti. Drone kamerası ile görüntülenen göletin su seviyesi ve savaktan akan fazla suların görüntüleri vatandaşlar tarafından geçtiğimiz yıllarda yaşanan kuraklığın bu sene yaşanmaması dilekleri ile ifade edildi.
Aydın genelinde bulunan çok sayıda gölette de aynı durumun yaşanması önümüzdeki yaz çiftçiler için umut olarak yansıyor.
Sultanhisar'da göletler sağanakla doldu taştı
Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde bulunan sulama göleti tam doluluğa ulaştı. Drone kamerası ile görüntülenen göletin suyla dolması çiftçileri mutlu etti.
Yayınlanma :
15.02.2026 18:31
Güncelleme :
15.02.2026 18:31
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: