Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakından takip ettiği projede faaliyetler kısa zamanda tamamlanarak mahalle uzun yıllardır beklediği kanalizasyona ASKİ eliyle kavuşacak.
Kanalizasyon Hasreti Son Bulacak
Bağarası Mahallesi’nde halkın talebine kayıtsız kalmayan ve çalışma başlatan ASKİ Genel Müdürlüğü, 9.5 milyon TL yatırımla toplamda
Aski Genel Müdürü Erdoğan Öztürk Çalışmaları Yerinde İnceledi
Bağarası Mahallesi’ni kanalizasyon altyapısına kavuşturacak olan çalışmalar hızla sürerken, ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı. Kısa bir değerlendirme yapan Öztürk “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı bu önemli proje ile Bağarası’nın kanalizasyon altyapısı hasretini noktalayacağız. Yaptığımız çalışma ile altyapı sorunlarını önemli ölçüde çözeceğiz. Çalışma takviminde belirtilen tarihten önce kanalizasyon çalışmalarını tamamlamayı amaçlıyoruz.” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu “ yatırımlar artacak”
Bağarası kanalizasyonu başta olmak üzere il genelinde süren diğer çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “ Alt ve üst yapıda sorunsuz ve sürdürülebilir bir Aydın için yoğun olarak çalışıyoruz. Birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Yatırımlarımız aralıksız sürecek. “ dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: