Baba Dündar Zorlu, 6 yaşındaki oğlu Yaman Fatih Zorlu ile parka geldiler. Oğlu parkta oynarken, Parkın Halı sahanın yere düşmüş ve birkaç aydır orada duran kapıyı kaldırmak istedi
O sırada yerden kaldırıp kimseye zarar vermesin diye yan tarafa koymak isteyen Dündar Zorlu, O esnada aydınlatma direğinden destek aldı. Oğlu Yaman Fatih Zorlu’da kapıya tutundu. Baba zorlu destek almak için Aydınlatma direğine tutunduğu anda Akıma kapıldı. Akıma kapılması ile birlikte kendilerini çimen üzerinde bulan baba oğul’a çevreden gelenler yardım etti.
Kendi imkânları ile hemen hastaneye gittiler
Sağlık ekiplerinin ve jandarma ekiplerinin aranmasından sonra çocuğun kalbim acıyor demesi üzerine hemen kendi imkanları ile Nazilli Devlet Hastanesine giden baba Dündar Zorlu ve Yaman Fatih Zorlu tedavi edilerek müşahede altına alındılar.
Kurumlardan şikâyetçi oldu
Yaşanan olay sonrasında yetkilileri aradıklarında ‘Bizden kaynaklı değil’ cevabını alan Baba Zorlu, konuyu yargıya taşıdıklarını dile getirdi. “her gün yüzlerce insanın geldiği bu oyun parkında böylesine bir ihmal karşısında biz sessiz kalmayacağız konuyu yargıya taşıdık. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.” Dedi
Yaşanan olay sonrası ekipler kontrolleri sağladı
Dün yaşanan olay sonrası bugün Nazilli Belediyesi ekipleri parka gelerek direkleri, lambaları tek tek kontrolünü sağlayarak kaçak olan kısımlardaki arizaları gidermek için çalıştıkları gözlendi.
Yorumlar
Kalan Karakter: