Nazili Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Fethiye spor karşısında daha ilk dakikalardan itibaren baskılı ve üstün oynayan taraftı. Oyun ilk dakikalarından itibaren baskı kuran Nazilli Belediye spor’lu oyuncular saç baş yoldurdu resmen
Ceza Alanında Halil’in düşürülmesi ile Nazilli Belediyespor penaltı kazandı ancak penaltıda başarısız olan Caner taraftarlarını üzdü.
Oyunun 1 dakika olsun Kontrolünü elinde bırakmayan Nazilli Belediyespor İlk yarıda golsüz soyunma odasına girdi.
Maçın ikinci yarısında Yine oyunun kontrolünü elinde tutan Nazilli Belediyespor bir türlü gol bölgelerinde etkisiz kalınca 2 oyuncu birden değişikliğine gitti
Oyunun 63. dakikasında Caner ve Yılmaz yerini Mehmet Ersavaş ve Ertan Koç’a bırakı Değişiklikten 3 Dakika sonra 66. dakika da Ertan önünde bulduğu topu Kaleye gönderdi ve kaleciyi Avlayarak durumu 1-0 Öne geçirdi.
Bu dakika dan sonra sürekli atak geliştiren Belediyespor’da 2. golü aradı. Maçın 90 dakikası 1-0 Nazilli Belediyespor’un üstünlüğü ile sona ererken Maçın Uzatmaların Son Saniyesinde bu kez Sahneye Zafer topu filelerle buluşturdu ve Son Sözü söyledi.
Maç bitiminde saha karıştı
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Saha içi de bir anda karıştı Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Fethiyespor Teknik direktörü Ahmet Yıldırım ile Türbinde duran Taraftarlar arasında sözlü tartışma Kavgaya döndü.
Kenar yönetimden teknik direktör Ahmet Yıldım Tekme atarak türbin kapısını açmak istemesi ile birlikte büyük bir arbede yaşandı.
Bu arbede esnasında Nerden geldiği belli olmayan Bir Bıçak Fethiye spor Takım Kaptanının elinden güçlükle alınarak olası bir facianın eşiğinden dönüldü.
Sahaya İnen Nazilli Belediyespor Kulüp başkanı yöneticiler ve Nazilli Futbolcular Sahaya inerek duruma müdahale ederek olayların büyümesini önlediler
Yönetimin haklılığı bir kez daha görüldü.
Nazilli Belediyespor Yönetimi Fethiyespor’lu yöneticileri en iyi şekilde ağırlayarak Onlara örnek bir kulüp olduklarını gösterdiler.
Maçın Cumartesi oynanmasına karşın türbinlerin dolu olması dikkatlerden kaçmadı.
Nazilli Belediyespor Fethiye Maçına çok iyi hazırlandıkları ortada eksikleri olsa da takım oyunu kurgulanmaya başladığı da gözlerden kaçmıyor
Yönetimin hafta içinde İlçe Güvenlik Kuruluna Seyircisiz Oynanması talebi bazı kesimler tarafından tepki ile karşılanmıştı.
Seyirci konusunda hiçbir zaman bu güne kadar şu bu demeyen yönetim ne oldu da bu kararı alarak ilçe güvenlik kuruluna rapor sundu
İşin ince konusu burada maçın son dakikasında Özellikle üstüne basa basa diyorum Kenar yönetimi Saha içinde ortamı germek adına bir çaba içine girdiler (son 15 dakika) sürekli yan hakeme müdahele etmeler oyuncuları daha saha içinde demorlize etti.
Sahada oyuncular yersiz sertlikler ve polemiklere girerek oyunu soğutmak ve germeye çalıştılar
Nitekin maçın bitiş düdüğü ile Bir Süper Lig’te teknik direktörlük yapmış bir teknik adamın Kapıyı tekme atarak içeri girmeye çalışması işte burada bardağın taşmasına neden oldu.
Peki Ya seyirci olsaydı. Fethiyespor Taraftarı O olaydan sonra ortalık toz duman olurken Taraftar rahat durabilir miydi?
Bu gün gördük ki Alınan önlem ve tedbirlerin ne kadar doğru olduğu ortaya çıkmıştır. Orada bıçak Nasıl nerden geldiği belli olmadı belki bir facia yaşanabilirdi.
Fethiyespor’lu yöneticilerde üzgün
Maçın bitiş düdüğü ile sahanın karışmasından sonra Fethiyespor’lu yöneticilerinde üzgün olduğunu öğrendik olayların yaşanmamasını isteyen yöneticilere kulüp Başkanı Nurettin Özkat şehir dışına çıkışlarına kadar aynı otobüs ile eşlik etti.
Gözlemci Raporu çok önemli
Maç sonrası çıkan olaylarda Gözlemcilerin hazırlayacakları rapor çok önemli Kulübe nasıl bir ceza geleceği ise henüz netlik kazanmazken Gözlemcilerin hazırlayacağı rapora göre cezanın gelmesi bekleniyor
















