Nazilli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ilçe genelinde 2 bin 500 haneyi ısıtıyor.
Nazilli ilçesinde dar gelirli ve muhtaç aileler için 2025 yılı kış ayı yakacak kömür yardımı dağıtımlarına başladı.
Nazilli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Nazilli ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere, vakıf görevlileri tarafından kömürler ailelerin adreslerine ulaştırılıyor.
Tamamlanan başvuruların ardından, Nazilli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerince yapılan çalışmalar, araştırma ve incelemeler sonucunda belirlenen 2 bin 500 haneye kömürler evlerine kadar götürülüp teslim ediliyor.
Nazilli ilçesinde 2 bin 500 hane ısıtıyor. Kömür çuvalları belirlenen ailelere görevliler tarafından evlerine kadar ulaştırılıyor. Nazilli Devlet Hastanesi bitişiğinde bulunan Eski Gazi Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde toplanan yaklaşık 2 bin ton kömür, buradan Nazilli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekiplerince plan ve program dahilinde daha önce belirlenen hanelere teslim ediliyor.
Nazilli ilçesinde merkez ve kırsal mahalleler de bulunan dar gelirli ailelere hane başı 650 kilogram kömür yardımı yapılıyor. Bu arada Engelli ve yaşlılık maaşı alan ailelere ise kömür dağıtımlarında öncelik tanınıyor. Vakıf görevlileri, kömürleri vatandaşın kapısının önüne kadar bırakıp ayrılıyorlar.
Yapılan kömür yardımlarında vatandaşlar ifşa edilmiyor. Nazilli ilçesinde kömür dağıtımları devam ederken Bunun yanı sıra sistem üzerinde 1.028 hane Doğalgaz Tüketim Desteği Yardımından faydalanıyorlar.
GÜNCEL
Yayınlanma: 14 Eylül 2025 - 23:13
NAZİLLİ'DE KÖMÜR YARDIMLARI DEVAM EDİYOR
Nazilli'de dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için kömür yardımları sürüyor. Nazilli ilçesinde 2 bin 500 hane ısıtılıyor.
GÜNCEL
14 Eylül 2025 - 23:13
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir












