Devre arası köklü bir değişme giden Nazilli Belediyespor, yeni transferler ile çıktığı Şanlıurfa maçında istediği sonucu alamadı.
Maçın başlama vuruşu ile birlikte Rakip Kalede baskı kuran Nazilli Belediyespor 20. dakika’da Görkemin aşırtma vuruşu kaleciyi de geçerek direkte patladı. Geri dönen topu Fatih Üge bu Sefer affetmedi ve fileler ile buluşturdu.
Golden sonra yine ataklarını sıklaştıran Nazilli Belediyespor rakibin baskı kurması ile yaslanmaya başladı.
Maçta ilk yarının son anlarına doğru kazanılan Serbest vuruşu Şanlıurfa gole çevirdi ve soyunma odasına iki takım beraberlikle girdi.
İkinci yarıda baskılı oynayan Şanlıurfa galibiyet golünü kazandı ve baskısını artırdı.
Maçın son bölümlerinde Nazilli Belediyespor baskı kursa da sonuca gidemedi ve kendi sahsında Şanlıurfaspor’a 2-1 yenilerek Ateş Çemberi içinde geri sayımına devam etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: