Nazilli Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve gün boyu devam eden çöp toplama çalışmalarında zaman, yakıt ve trafikte kolaylık sağlayacak olan ‘Çöp Taksi’ kent merkezinde hizmet vermeye başladı.
İnsan sağlığının korunması ve çevredeki görüntü kirliliğinin önüne geçebilmek adına temizlik çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Özellikle çarşı bölgemizdeki ara sokaklarda çöplerin hızlı bir şekilde toplanması için çöp taksimizi esnafımızın hizmetine sunduk. İlk çalışmamızı bugün gerçekleştik. Hemşehrilerimizden geri dönüşler oldukça güzel. İnşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Hayırlı olsun” dedi.
Çöp taksinin her gün çarşı bölgesindeki ara sokaklarda hizmet vereceğini kaydeden Özcan, moloz ve evsel atıklarının gelişigüzel atılmaması ve çöp poşeti kullanılarak çöplerin ayrıştırılması konusunda ise vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.
Dikkat! Çöp taksi çıkabilir
Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çarşı bölgesinde vatandaşlara daha kaliteli ve etkin hizmet sunabilmek için araç filosunu geliştirmeye devam ediyor.
Yayınlanma :
06.10.2023 13:28
Güncelleme :
06.10.2023 13:28
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: