Nazilli Devlet hastanesinde aylardır devam eden sorunlara bir yenisi daha eklendi. Hemen hemen her gün yeni bir sorunla karşılaşan Nazilli Devlet hastanesinde Doktorların tadı iyiden iyiye kaçtı.
Nazilli Devlet hastanesinde hali hazırda Kardiyoloji doktorlarından olan Mehmet Elçik, Hastanede henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı kapıyı çarptığı ve bağırarak hastaneden ayrıldığı öğrenildi.
Elçik’in neden böyle bir tavır yaptığı bilinmezken Hastanede tek Kardiyoloji doktoru olarak görev yapan Elçik’in ayrılması ise durumun vahametini gözler önüne serdi.
Son günlerde Hastanede görev yapan doktorların birçoğu başka yerlere tayin olurken, bazı doktorlarında tayin istediği öğrenildi.
Branş dallarında bazı doktorların hastaneden ayrılması ile birlikte hasta yoğunluğundan dolayı zorluk yaşayan doktorlar sorunlara çözüm bulunmasını isterlerken, Hastane deki bu başıboşluk daha çok soruna neden olacak gibi gözükmekte
Yorumlar
Kalan Karakter: