Aydın'da her gün ortak kullanım alanlarında, toplu taşıma araçlarında ve işletmelerde dezenfeksiyon işlemlerine devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, çocukları ve gençleri de unutmadı. Büyükşehir Belediyesi, okullarda yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte talepte bulunan okullarda da dezenfeksiyon işlemlerine devam ediyor. Çocukların ve gençlerin sağlıklarının korunması için yapılan dezenfeksiyon işlemleri Aydın genelinde yüzlerce okulda uygulandı.
Okullardaki dezenfeksiyon işlemleri talepte bulunan özellikle Köşk, Söke, Efeler, Didim, Kuşadası ve Nazilli'deki okullarda yoğunlaştırıldı. Okullardan gelen taleplere göre Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı mobil dezenfeksiyon ekipleri hızlı bir şekilde dezenfeksiyon işlemi uyguluyor.
Yüz yüze eğitime tekrar başlayan çocuklara ve gençlere derslerinde başarılar dileyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, onları çok önemsediklerinin altını çizip okullardaki dezenfeksiyon işlemlerinin düzenli olarak tekrarlanacağını ifade etti.
BÜYÜKŞEHİR OKULLARI DEZENFEKTE EDİYOR
Yayınlanma :
24.02.2021 14:10
Güncelleme :
20.05.2026 00:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: