Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydınlı siyasetçi İsmet Sezgin’in aramızdan ayrılışının 8’inci yıldönümünde lokma hayrı düzenledi. Sezgin için Efeler ilçesi Bey Camii ve Nazilli ilçesi Koca Camii önünde yapılan lokma hayrından alan vatandaşlar Sezgin’i unutmadığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden İsmet Sezgin, Aydın Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra Gençlik ve Spor, Maliye, İçişleri ve Milli Savunma bakanlıkları görevlerinde bulundu. Ayrıca bir dönem Başbakan Yardımcılığı ve TBMM Başkanlığı yaptı.
Başkan Çerçioğlu: Siyasi tarihimizin önemli isimlerinden Sezgin’i saygıyla anıyoruz
Sezgin’i saygı ve minnetle anan Başkan Çerçioğlu, “Türk siyaseti tarihinde devlet adamı kişiliğiyle öne çıkan isimlerden olan, kentimizin ‘İsmet Abi’si İsmet Sezgin’i saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.
BÜYÜKŞEHİR İSMET SEZGİN'İ UNUTMADI
Yayınlanma :
07.12.2024 22:39
Güncelleme :
07.12.2024 22:39
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: