• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • RESMİ İLANLAR
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • EĞİTİM
  • DÜNYA
  • GÜNCEL
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM KÜLTÜR - SANAT YEREL DİĞER RÖPORTAJ
  • Ara
SON DAKİKA:
01:29
Annesi ile tartışan genç kız baba evinde kendini astı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YAŞAM
  3. Bodrum'da 12 Ay Turizm Zor Değil!
YAŞAM
Yayınlanma: 06 Mart 2024 - 12:01

Bodrum'da 12 Ay Turizm Zor Değil!

Bodrum’da, özellikle sağlık turizmi adına yapmış olduğu başarılı çalışmalarla, 12 ay boyunca sürdürülebilir turizmi ispat eden duayen turizmci Recai Çakır, BODRUM-HEDEF 365! ZOR DEĞİL! ‘’365 GÜN TURİZM’’ projesini hayata geçiriyor. Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Sianji Well-Being Resort Hotel’de hem holistik wellbeing hem termal turizm odaklı basın toplantısında, Bodrum’da 12 ay turizm konsepti, ayrıca yeni holistik ve bütünsel sağlık yatırımlarıyla ilgili projelerini paylaştı

YAŞAM
06 Mart 2024 - 12:01
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bodrum’da 12 Ay Turizm Zor Değil!
 

 

 

‘’2024 yılında da yeni holistik ve bütünsel sağlık programlarımızla iddialıyız’’

Türkiye’ye sağlıklı yaşam ve detoks turizmini kazandıran, Avrupa’nın En İyi Sağlıklı Yaşam ve spa Merkezi, Avrupa’nın En İyi Resort’u dahil olmak üzere uluslararası alanda 32 ödülün sahibi Sianji Well-Being Resort, Dünya Lüks Spa Otelleri arasında da Türkiye’den ödüle layık görülen tek otel. Master Detoks, Raw Food, Ketojenik ve Antiaging Beslenme programları gibi ‘’kişiye özel’’ alternatifleriyle dünya trendleri tabanlı, ülkemizin sağlık ihtiyaçları doğrultusunda programlarını yenilediklerini belirten Çakır; ‘’Ülke tanıtımımız için Bodrum’da bir ilk olan Türkiye’nin en iyi ve en değerli termal suyuna sahip BODRUM termal turizm hamlesini hayata geçirdik. Sianji Hotels grubu olarak 15. yılımızı tamamladık. Türkiye’nin turizmdeki gücünü tüm dünyaya göstermek istiyoruz. Bodrum’daki emsal projemiz Sianji Well-Being Resort ile ultra lüks sağlık hizmeti vermemiz yanında, Türkiye’nin sağlık üssü Bodrum Gümüşlük-Turgutreis-Kadıkalesi hattında wellbeing kültürünü oluşturduk. 2024 yılında da yeni holistik ve bütünsel sağlık programlarımızla iddialıyız. Misafirlerimizin sağlığını tüm yönden ele aldığımız otelimizde, bu ay itibarıyla fizik tedavi hizmetlerini de vermeye başladık. Pandemi süreciyle artan kronik ağrılar, bel, boyun ve sırt ağrıları, romatizmal problemler, ortopedik tüm rahatsızlıklar gibi birçok can sıkıcı sağlık sorununa çözüm sunacak; manuel terapi, akupunktur, kayroprakti, klinik pilates gibi kişiye özel yöntemlerle, aynı zamanda zengin mineralli termal su havuzlarımızla şifa sunmak için tüm Türkiye’nin ve dünyanın sağlığı adına atılıma geçmiş bulunmaktayız.

‘’Bu eşsiz ve doğal kaynağı, Bodrum'da turistik açıdan kullanılabilir hale ilk ve tek getiren biz olduk.’’

İnsan bedeninin ihtiyacı olan tüm minerallerin oteldeki termal suyun içinde mevcut olduğunu ifade eden Çakır, yaz tatili ile bilinen Bodrum sahillerinde nasıl termal su yatırımı yaptığını da aktardı: ‘’İstanbul Tıp Fakültesi Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zeki Karagülle, Türkiye’nin tüm kaplıcaları içerisinde en değerli su raporunu vermiştir. Termal su doğal bir kaynak. Otelimize yakın, 648 metre bulunmuş suya 550 metre hat döşedik. Bu eşsiz ve doğal kaynağı, Bodrum'da turistik açıdan kullanılabilir hale ilk ve tek getiren biz olduk. Termal su temel anlamda 5 derde deva: Eklem hastalıkları, özellikle sedef, mantar, akne gibi cilt hastalıkları, kısmı felçleri kısa sürede tedaviye yardımcı, ameliyat veya kaza sonrası kırık-çıkıkları kısa zamanda iyileştirmeye yardımcı özelliği, özellikle en çok zarif hanım misafirlerimizin dikkatini çeken zayıflatmaya yardımcı özelliği.

Bodrum’un ilkleri Sianji’den: İster yaşa ister kirala residence işletme modeli

Dünyanın 7 harikasından Babil'in Asma Bahçeleri konseptinden esinlenerek inşa edilen Sianji Residence, Türkiye’de ilk kez uygulamaya geçirdiği “İster yaşa ister kirala” konseptine sahip. Tamamı deniz veya havuz manzaralı residence ve villalar, sadece yaz sezonunda değil, ömür boyu 5 yıldızın üstünde bir konfor yaşanmasına imkan sunuyor. Projeden bir mülk satın alan yatırımcılar, Türkiye’de ilk kez uygulanan ‘İster yaşa, ister kirala’ konsepti içerisinde yatırımlarını diledikleri şekilde değerlendirebiliyorlar. Konuyla ilgili de açıklama yapan Çakır; ‘’Yatırımcılar, A’dan Z’ye her şeyi düşündüğümüz, sadece valizlerini alıp gelebilecekleri, otelimizin sağlıklı yaşam merkezini ve 3000 metrekare büyüklüğünde ödüllü SPA’sını ücretsiz kullanabilecekleri, hayallerin ötesinde bir konforla evlerinde yaşayabiliyorlar. İsterlerse de mülklerini kiralayarak yüksek getiri sağlayan ve metrekare fiyatları sürekli değerlenen bir gayrimenkulün sahibi olabiliyorlar” dedi. Tüm bu gelişmelere ek olarak, 38 yıllık turizm işletmeciliği ve yatırım danışmanlığı deneyimimizle sektörümüze işletmecilik misyonumuz altında da hizmet veriyoruz. Yatırımcılara yol göstermek, projelendirmeden, inşaatına ve inşaasına, pazarlamasından, konsept yaratılmasına kadar planlı ve tam kontrollü bir iş birliği ve stratejik plan ile işletmecilik yapıyoruz. Farklı ülkelerden gelen talepleri de değerlendiriyoruz.’’ dedi.

Marka ve Medya İlişkileri Yönetimi:

# BODRUM# turizm# 2024# spa# otel
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Gıda Güvenliğinde Dönüm Noktası: Donmuş Gıdaların İşlenme ve Saklama Standartları
Gıda Güvenliğinde Dönüm Noktası: Donmuş Gıdaların İşlenme ve Saklama Standartları
ÇÖREK OTUNUN ÜNLÜ MARKASI NIGELLA, YENİ ÜRÜN GAMINI TANITTI
ÇÖREK OTUNUN ÜNLÜ MARKASI NIGELLA, YENİ ÜRÜN GAMINI TANITTI
Pazar günü Motorla gezme Facia ile sonuçlandı
Pazar günü Motorla gezme Facia ile sonuçlandı
Doktorluktan minyatür sanatçılığına Figen Gürsoy
Doktorluktan minyatür sanatçılığına Figen Gürsoy
Son Haberler
Annesi ile tartışan genç kız baba evinde kendini astı
Annesi ile tartışan genç kız baba evinde kendini astı
BAŞKAN DOĞANCA'DAN ÖNEMLİ UYARI
BAŞKAN DOĞANCA'DAN ÖNEMLİ UYARI
Başkan Tetik 7/24 sahada
Başkan Tetik 7/24 sahada
DİDİM DEVLET HASTANESİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
DİDİM DEVLET HASTANESİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
ZEYTİN YASASINA AKBÜK'LÜLER SERT TEPKİ GÖSTERDİ
ZEYTİN YASASINA AKBÜK'LÜLER SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Çok Okunan Haberler
Yürümeyen Merdivenler ile ilgili Mehmet Erdem Hassasiyet gösterdi
Yürümeyen Merdivenler ile ilgili Mehmet Erdem Hassasiyet gösterdi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Deniz Zeyrek Yaşamını yitirdi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Deniz Zeyrek Yaşamını yitirdi
Nazilli Belediyesi personellerine indirimli dil eğitimi fırsatı
Nazilli Belediyesi personellerine indirimli dil eğitimi fırsatı
Son Yorumlananlar
Yangın soruşturmasında Turgay Gezgin nişanlısı serbest
Yangın soruşturmasında Turgay Gezgin nişanlısı serbest
Nazilli’den Minikler Milli Takımı Temsil edecek
Nazilli’den Minikler Milli Takımı Temsil edecek
Nazilli Polisinden Uyuşturucu Baskını
Nazilli Polisinden Uyuşturucu Baskını
ADÜ'de “Metaverse ve Yapay Zeka Dünyamızı Nasıl Etkileyecek” Konulu Konferans Düzenlendi
ADÜ'de “Metaverse ve Yapay Zeka Dünyamızı Nasıl Etkileyecek” Konulu Konferans Düzenlendi

Ana Sayfa
RESMİ İLANLAR
SİYASET
EKONOMİ
SPOR
MAGAZİN
EĞİTİM
DÜNYA
GÜNCEL
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
YAŞAM
KÜLTÜR - SANAT
YEREL
DİĞER
RÖPORTAJ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
  • DİĞER
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNCEL
  • KÜLTÜR - SANAT
  • MAGAZİN
  • RÖPORTAJ
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM
  • YEREL
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim