Meteoroloji Genel Müdürlüğü İzmir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, 18 Haziran Perşembe günü Aydın'ın iç ve doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olmasının beklendiği bildirildi. Özellikle öğle saatlerinden sonra Bozdoğan, Buharkent, Çine, Karacasu, Köşk, Kuyucak, Nazilli, Sultanhisar ve Yenipazar ilçelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Yapılan son değerlendirmelere göre yarın (Perşembe) bölgemizin iç kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden sonra Aydın'ın doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadeleri yer aldı.
Aydın'ın doğusunda kuvvetli yağış uyarısı
Aydın'ın doğu ilçelerinde yarın öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
Yayınlanma :
17.06.2026 14:10
Güncelleme :
17.06.2026 14:10
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: