Dün gece iyi bir haber alana kadar ayakta beklediğini dile getiren Başkan Tetik, “Dün akşam olayı duydum. Gerçekten çok üzüldüm. Kürşat beyin iyi haberini alıncaya kadar gerçekten diken üstünde oturdum. Çünkü Kürşat Bey çok sevdiğim bir kişidir” dedi.
Elinizde Belge olmadan kimseyi suçlayamazsınız!
Yapılan haberlere de sert tepki gösteren Tetik, Hukuk Servisinin konu ile ilgili olarak gerekli girişimleri gerçekleştirdiğini dile getirerek şunları söyledi.
“Dün yazılan haberler belki de birinin hayatına mal oluyordu. Basın özgürlüğü bu değil. Elinizde belge olmadan kimseyi suçlayamazsınız. Devlet işleyişi başka bir şey. Çok kötü olaylar olabilirdi Nazilli’mizde, nasıl açıklayacaktık. Bu siyah poşet nerede, yazanlarda bir karar versin. Bu siyah poşet böyle bütün Nazilli’yi dolaşacak mı? Anlattık, belgelerini gösterdik. Söz konusu edilen o siyah poşet bir mezarlıkta, bir makam odamda, bir parkta. Bu siyah poşet neredeyse götürün savcılığa verin. Biz olayın detaylarını belgelerle anlattık. Basın açıklamamızdan sonra halen bu tür haberler yapılmaya devam ediliyor. Hukuk gereğini yapacaktır.”












