Zafer Mahallesi Camii’inde gerçekleştirilen lokma hayrında camiden çıkanlar ile beraber olan Küçükoğlu onlarla hem sohbet etti hem de lokma dağıttı
Mevlid Kandili dolayısı ile kısa bir konuşma yapan Küçükoğlu şunları dile getirdi. “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın dünyaya gelişinin yıldönümünde Nazilli Zafer Mahallesi Camii Şerif'inde Mahalle sakinlerimizle Mevlid Kandil'imizi kutladık.
Nazilli'nize hizmet için çıktığımız yolun Hayırlara vesile olması için dua ettik. Başta Türk İslam dünyası olmak üzere tüm müslümanların çektikleri sıkıntıların Son bulması İslam dünyasındaki bölünmüşlüğün ortadan kalkarak tekrar Kardeşlik temelinde Huzurlu ve barış içinde yaşanacak Bir dünya düzeni için dualar ettik. Tüm İslam dünyasının mevlit kandili mübarek olsun
2018 yılının son mübarek gecesi olan Mevlid Kandilini Nazilli Zafer Cami Şerif'inde kutladık.
Yüce Rabbimizin âlemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber Efendimiz SAV'in sadece karanlık gecelerimizi değil, gönüllerimizi aydınlatması, zihinlerimizi berraklaştırması için dualar ettik. Bilerek ve/veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımız ve kalp gözümüzün açılması Allah’ımıza yalvardık Herkesin mevlit kandilini kutluyorum”
|