Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, 1 Nisan Pazar Günü yapılacak olan Ticaret Odası Başkanlığı seçiminde, bugüne kadar yaptıkları ve hedefledikleri projeleri anlattı. Arslan, 2013’te Nazilli Ticaret Odası Başkanlığı’na geldiğinden bu yana yapılan projeleri şöyle anlattı; “Belge ücretlerini kaldırdıklarını, üye sayısını artırarak güçlendiklerini, üyeler ile çalışan bir proje kurulduğunu, Girişimcilik Kursları açtıklarını, tasarruf ederek kazandıklarını, logo ve vizyonu yenilediklerini, üyeler için özel odalar kurulduğunu, Onlıne hizmet sistemi açtıklarını, indirim anlaşmaları imzaladıklarını, 500 kişilik konferans salonunu hizmete geçirdiklerini” dile getirdi.
3 Milyon TL’nin üzerinde tasarruf sağladık
Sözlerine devam eden Arslan; “Bu tasarrufu sağlarken, hizmetten hiçbir zaman ödün vermediklerini, daha kaliteli ve daha faydalı hizmetler sunmaya devam ettiklerini, üyelerin kargo, akaryakıt, elektrik, vb. ile ilgili giderlerini düşürmek için, üye sayımızın gücünü kullanarak avantajlı indirim anlaşmaları yaptıklarını, hizmet kalitesini yükselterek üye sayımızı %50 artırdıklarını ve 4.000 üye sayısını geçtiklerini, Nazilli Ticaret Odası’na yakışan bir kompleksin Nazilli Ticaret Odası Başkanlığı çok kısa bir sürede temelini attıklarını, tamamlayarak faaliyete geçirdiklerini.”
Son söz olarak da şunları ifade eden Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, “Bu yatırımları, tesisleri; içinde oturulsun diye değil, çalışmak, üyelere, bölgeye hizmet getirmek için yaptık. Şimdi daha çok çalışma zamanı” diyerek sözlerini tamamladı.
|